11 Mayıs 2010 Salı

Peytat


Kizimin yaptigi bu nefis tatliyi 59.PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ ETKİNLİĞİ'NE mutfaktansesler arkadasima yolluyorum, canim kolay gelsin, selamlar...

Malzemeleri:
500 gr Labne Peyniri
200 ml sivi Ktemsantie
2 pak. Vanilya
3 yem. kas. Seker
Süslemek icin istenilen Meyva örnegin Nar taneleri

Yapilis:
Kremsanti cirpma kasesine alinara kivamina gelene kadar cirpilir. Icine labne peyniri, seke, ve vanilya ilave edilerek 2-3 dakak daha cirpilir ve bu karisim kaselere dagitilir. Yaklasik 4-6 kase olacaktir. Üzerine nar taneleri serpilir ve buzdolabinda sogutulduktan sonra ikram edilir. Afiyet Olsun!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder